GARAM BULUH HAI O

Garam /Garam Buluh Hai-O Marketing Sdn Bhd

APA TU ???? 

ok let me explain...


Garam Buluh vs Garam Biasa 


Garam Buluh and Garam Biasa 

adalah dua bahan yang berbeza

Garam Buluh : Garam yang di masak di dalam buluh secara berulang kali dan ditutupi dengan tanah liat dan di bakar menggunakan pokok pine pada suhu 1000 degree dan akan menghasilkan cecair dan ketulan bernama garam buluh dan ianya bersifat Alkali.

Garam Biasa : Garam buatan zaman moden mengandungi 99% Natrium Klorida dan bersifat asid dan banyak menggunakan aditif akibat proses pengilangan dan mengandungi bahan kimia. 


  • 100% garam buluh organik diformulasi berasaskan remedi tradisional Korea yang diwarisi sejak 1300 tahun dengan sejarah dan penggunaan yang terbukti. 
  • Kaya dgn Magnesium membantu mengawal penyakit tekanan darah tinggi, membantu penyerapan kalsium, mengekalkan keseimbangan bendalir badan, mengawal pengecutan otot dan menguatkan daya ingatan.
  • Menyeimbangkan pH badan supaya cenderung kepada beralkali lemah (pH darah badan yang sihat adalah antara 7.35-7.45).
  • Mengandungi mineral kalium, kalsium, besi, zink dan magnesium yang lebih tinggi daripada garam biasa.
  • Kebolehan untuk menyingkir radikal bebas dan membuang toksin badan, lalu memperbaiki tubuh badan yang lemah dan melambatkan proses penuaan.
  • Menyembuhkan sel badan yang rosak dan mencegah pertumbuhan sel-sel yang tidak sihat.
  • 3 kali ganda lebih efektif daripada garam biasa untuk membasmi kuman dan 
  • mencegah kerosakan gigiAdakah kita tahu sel-sel barah tidak boleh membahagi pada badan yang bersifat ALKALI ?? ini dapat menghalang sel kanser membiak.Garam buluh premier cooking salt powder
Cara penggunaan :
Hai-O Garam Buluh Premier Cooking Salt Powder sesuai digunakan sebagai bahan perasa dalam masakan untuk menambah rasa sedap sayuran, lauk pauk dan sebagainya.


garam buluh premier drink

Cara penggunaan :
Tuangkan sebungkus Hai-O Garam Buluh Premier Drink ke dalam gelas (200 ml). Tambah dengan air atau jus, kacau dan hidangkan. Pagi & malam (sebelum makan/ kosong perut). 


Garam Buluh Kapsul
Cara penggunaan :
2 kali sehari, 2-3 kapsul setiap kali.
Garam Buluh Mineral Coffee

Cara penggunaan :

Kopi Mineral Hai O tidak ditambahkan gula tidak mengandungi kolestrol dan bahan pengawet. Sangat bagus diminum bagi meraka yang mengidap darah tinggi dan kencing manis

Marine Essence Beauty Bar
Cara penggunaan :

Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.  Rasai kesegaran sabun marine...terapi utk tubuh anda.

  

No comments:

Post a Comment