MIRACLE PREMIUM BEAUTIFUL (KORSET)

Sampai saat nak berkongsi kebaikan PB pada sesiapa yang berminat la kan.... semua orang nak kurus nak ada shape...tapi bila makan Ya Allah mudah ngat lupa diri. makan semua selagi mampu...tapi bila dah kekenyangan..lo baru ingat nak diet..oooo baru takut kg naik.  Lepas tu search pil2 pelangsing..oder pos laju...pastu makan 1 hari ok...1 minggu ok....1 bulan emmm tak ada perubahan pun penat asyik tgok badan kt cermin tapi tak ada perubahan...makanya kemalasan melanda woooooo hati susah so makan lagi dan lgi.  Sampailah kawan2 tegor la awatnya makin kembang...tembamnya pipi ko  ..huhuhu malukan.    Hinggalah diperkenalkan PREMIUM BEAUTIFUL... mula pakai 5 minit jer tgok cermin wah rupanya aku ada pinggang...cantik juga badan ku ini hehehe....bangga sendiri.   And beli satu pakai 1 hari semput rasanya...1 minggu lega, kemas, selesa dan dah pakai cangkuk 2.. 1 bulan wah dah longgar cepat benor pb nie sedut lemak2 badan....nasaib baik korset nie boleh selaraskan ke saiz yg lebih kecik...selamat...and paling best bila jumpa kawan2 wah aishah dan makin slim ko yer...ko makan per... tapi senyum jer masa tu hehehe... 
yessssss kan rasa hati makin gembira.... dan yang pasti sengugut, bau badan, kebas2 sebelah badan, migrin alhamdulillah semakin lama pakai semakin beransur hilang semua kesakitan.  And now saya adalah pengguna pb tegar...wah sampai cam tu hahaha....and atas permintaan kawan2 juga now saya dah jadi usahawan PB...sambil pakai boleh buat side income juga....

MENGENALI PREMIUM BEAUTIFUL


Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.

Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai. Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak 18 tahun dahulu sehingga kini.

Sudah ramai yang telah memakai korset Premium Beautiful ini dan merasai kebaikan dari segi peningkatan kesihatan dan kecantikan badan. Kebaikan kesihatan yang diberikan oleh korset ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Ia sesuai dimanfaatkan oleh semua orang termasuklah golongan lelaki dan semua peringkat umur termasuklah bayi.

Korset Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan.
KORSET BAHAYA..TAPI PREMIUM BEAUTIFUL???? APA BEZANYA

Secara terus-terang di sini, pemakaian korset secara sembarangan dan tidak mengikut keperluan serta keupayaan diri dan tubuh boleh membawa risiko yang menggugat kesihatan si pemakai. Oleh yang demikian, adalah disarankan bahawa pemilihan dan pemakaian korset perlu dibuat secara lebih teliti bagi mengelakkan perkara tidak diingini berlaku.

Kelainan Premium Beautiful


Bagi yang hanya mendegar dan melihat orang yang memakai Premium Beautiful, tentu tertanya-tanya adakah efek buruk yang serupa bakal diterima oleh si pemakai. Lebih-lebih lagi jika mereka dengar info salah oleh mereka yang sering dengki dan sering berusaha melihat keburukan atau nilai negatif yang diperkatakan oleh orang lain yang telah gagal dalam urusan kehidupannya.


Mari saya jelaskan di sini, sebagai testimoni sebenar dari diri saya sendiri, Premium Beautiful telah banyak mengubah hidup saya. Dari segi bentuk dan fabrik rekaan korset PB, ia sangat memahami keperluan wanita. Bahagian yang sering dilihat bermasalah oleh para wanita seperti perut, peha, bawah lengan, payudara dan punggung telah diambilkira dalam rekaan korset ini. Saya rasa ringan dan yakin bila berjalan. Tiada lagi period pain.

Sebenarnya, apa-apa barang sekali pun kalau digunakan dan dipakai tidak mengikut keperluan diri biasanya akan membawa risiko yang tidak kita ketahui. Contohnya, DIET adalah salah satu cara para wanita gunakan untuk kelihatan kurus. Tapi jika DIET yang dilakukan keterlaluan dan tidak mengikut gaya hidup sihat, maka DIET yang dianggap bagus ini juga akan memberi kesan negatif kepada individu tersebut.


Mengapa Premium Beautiful?• Saiz PB adalah mengikut ciri-ciri bentuk tubuh pemakai -Ukuran diambil secara teliti dari dada hingga punggung. Bermakna tiada unsur penyiksaan kepada pemakai

• Kesan kesihatan segera - PB dianggap sebagai 'scanner' yang mampu memberitahu anda penyakit apa yang sedang anda alami.

• "Healing crisis" yang anda alami seawal 5 minit sejurus selepas memakai PB adalah biasa dialami oleh pemakai. Seperti diawal pemakaiannya, saya mengalami sakit kepala kerana saya mempunyai penyakit migrain sejak remaja lagi. Kawan  saya pula, 10 saat selepas memakai semua bahagian PB terus  sendawa dan terkentut  kerana beliau berbadan gempal dan mempunyai banyak angin di dalam badan. Seorang lagi rakan saya pula, hampir demam kerana mempunyai masalah atritis dan angin dalam badan selepas sehari memakai PB. Pada mulanya memang mereka semua menganggap perkara ini sangat negatif, tetapi selepas pemakaian secara konsisten selama sebulan, kesan-kesan healing crisis tadi beransur hilang. KENAPA? Kerana PB bertindak mengeluarkan toksin dalam badan dengan teknologi FIR yang ada di dalamnya. Minumlah air dengan banyak supaya mudah toksik dalam badan anda dikeluarkan supaya kesihatan anda bertambah baik sekali gus membantu anda kelihatan cantik dengan bentuk tubuh yang menawan.

• After Sales Service berterusan - Baru-baru ini saya diberitahu oleh customer saya bahawa cangkuk waist nipper beliau telah tercabut dan besinya telah terkeluar. . Apa yang saya lakukan? Saya hantar waist nipper tersebut ke stokis untuk repair. Setelah 2 minggu, stokis menelefon saya mengatakan barang sudah siap dibaiki. Customer saya tadi terkejut kerana semuanya dibaiki dengan sempurna walaupun barang tersebut sudah dipakai 3 tahun, dan yang paling mengembirakan mereka ialah semua service  itu PERCUMA. Itulah kelebihan Premium Beautiful.

• Diiktiraf oleh pakar tulang belakang Jerman. PB boleh membantu membetulkan kedudukan tulang belakang kita yang banyak dipengaruhi oleh gaya kita duduk dan berjalan. Keadaan ini yang menekan tulang belakang dan menyebabkan kita sering berasa sakit belakang. Cubalah sendiri dan rasaka perbezaannya. Anada kini boleh berjalan dengan lebih yakin dan selesa.
Jangan gusar dan ragu lagi, cubalah sendiri kehebatan produk ini.

Hubungi saya untuk testimoni dan rundingan percuma.

MATERIAL OF PREMIUM BEAUTIFUL

Pakaian Dalam Pembentukan Badan PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.  

Set PREMIUM BEAUTIFUL ini mengfokuskan 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan atau pembentukan badan. 

Set PREMIUM BEAUTIFUL bukan pakaian dalam yang biasa. Ia memberi kesan serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan atau senaman. Diperbuat daripada fabrik AKWATEK danAKWADYNE yang sebati dengan air. Kadar penyerapan peluh dan peredaran udara adalah baik, selesa dan tidak terikat semasa memakainya.

No comments:

Post a Comment